söndag 17 oktober 2010

101017barasvartadatorbokstäversombildarkänslor

sitter och lyssnar på finaste johnossi. vad är egentligen poängen med att göra något över huvud taget, om inte du märker det? och vad är poängen? om du inte lägger märke till mig är ingenting värt någonting.

och det är dessutom världens kallaste tidig höst. flickorna springer omkring i stan med förstörda frisyrer för att inte förfrysa sina öron, frosten är kvar på bilarna fast klockan är tolv på dagen och solen lyser och luften är klar som is, ren som bara höstluft kan vara och jag vet inte riktigt vad jag håller på med.
dagarna bara flyter på, de ser likadana ut med pyttesmå förändringar men ingenting viktigt. ingenting viktigt händer! och om det händer något viktigt lägger jag inte märke till det. jag står kvar i samma torsdagsliv som alltid, och gör ingenting impulsivt, inget som kan förändra någonting för jag har ju min trygghet i det här, i att springa runt och inte veta vad jag håller på med. men nu säger jag FUCK TRYGGHETEN jag tänker förändra världen och göra något av mitt liv!!!

(men mitt i all skiten deppar folk ihop totalt och kvar står jag ensam i min trasighet utan någon som kan hjälpa mig.)

1 kommentar: