onsdag 5 januari 2011

110105detärkalltmensnöbollskrigivarmaklädervärmerganskamycket


glad tjej på läger a la linnea och filippa
mina get-vänner är fina och kyrkan är fin och bibeln är fin men knäpp, typ som när en gubbe förbannar 42 barn och en björnhona kommer ut ur skogen och dödar dom allihopa! andra saker som är fina: att tackla ner en stor pojk och få snö under alla kläder; att vara duva på en gudstjänst; att låna amelias bergsklättrarskor för att ens egna skor är genomblöta efter pulka och snöbollskrig; att prata i telefon och att fnissa ibland fast inte ha så mycket att säga egentligen.
glad och trött tjej efter läger.
anna gjorde min kväll.
vilken skola går du på? 

nu är det fyra dagar kvar på lovet och jag har inte hunnit med någonting! jag ska öva på mina fina bas, träffa fina vänner, ÄTA, spela ukulele, plugga lite grann, hitta fina kläder och ÄTA lite mer.

1 kommentar:

  1. åh men du, jag vill ju inte inte svara för det är så dryyyygt, men å andra sidan är det väldigt skönt med full anonymitet i bloggen. att vara hemlig och att ingen vet vem man är och dömer. men om du hemskt gärna vill veta ändå så kan jag alltid mejla. på sture går jag i alla fall inte, och jag ville mest kommentera för att du verkar vara fin, och bra.

    SvaraRadera