torsdag 27 juni 2013

JAG VILL BARA HA ETT EGET KÖK MED ALLA MINA FINA SAKER I

Idag var jag på Cervera och spenderade mitt presentkort som jag har velat använda sen jag fick det (i julas. har gått omkring och varit ZUPERNERVÖZ över att Cervera ska gå i konkurs=hade inte varit kul). Jag köpte sju saker som jag totalt inte behöver alls. Fyra (FABULÖSA) vinglas från Iittala och tre (MEGAGULLIGA) muminmuggar ni vet de där från Arabia som är ca det gulligaste som finns?
Till saken hör att jag har tre lådor under sängen som är fulla med grejer "som jag ska ha sen i livet". LOL. Alltså. Rent teoretiskt sett är jag ju så otroligt politiskt korrekt (mkt stolt över det! gillar ju feminism, miljön, bra mat, lika rättigheter bla bla osv ni vet) men när det kommer till t ex martiniglas, vinglas, vattenglas, temuggar, kaffemuggar, espressomuggar, zöta tallrikar osv osv osv osv. I JUST CAN'T GET ENOUGH liksom. Jag köpte ett diskställ för några dagar sen. ETT DISKSTÄLL. Ok lista på saker jag inte behöver: 1. diskställ. MEN DET VAR SÅ FINT OCH PÅ REA och nu bor det högst upp i bokhyllan för det får inte plats någon annanstans. Vad ska en göra liksom?

Äsch, det jag skulle komma till var att materiell lycka faktiskt är rätt så nice. Det måste bara blandas med vettigheter, typ diskussioner argumentationer åsiktsutbyten tvseriekollande osv. Och såklart köper jag ju faktiskt det mesta second hand (dock mest pga pengabrist OK JA JAG SKÄMS) men hur ska en kunna vara lycklig må bra hitta sig själv osv osv om en inte omger sig med saker (och personer såklart med) en trivs med och tycker om och blir glad av? Nej inte vet jag inte.

En låt på temat:


<3>

1 kommentar: