fredag 4 juni 2010

fantastiskt fina fredag!1. det är så underbart nu vid denna tiden på året, när skolan slutar vid elva och man kan ta en liten tur på stan och förälska sig i skor och sedan bara åka hem och sola en hel dag. himlen var oskyldigt blå.
2. och sen är det ju ganska härligt att det fortfarande är sol och varmt och ljust när det är grillning och lekar på fadder-ledar-avslutningen. (notera att himlen fortfarande alltså är oskyldigt blå.)
3. trevligt är det också att en klass som heter BÅ8A har klassfest precis vid oss, och att halva deras klass är/var våra konfirmander. vi valde att, i omgångar, lämna grillen och smyga ner till sanden och vassen där de var. här vill hela deras klass antasta isac.
4. när solen började gå ner kände jag och min barndomskamrat linneabe (i might live in an illusion ---->) att det var dags att åka till världens bästa gata där vi bor. så då cyklade vi hem.

1 kommentar:

  1. 1. trevligt att få en ny barndomskompis såhär vid 17 års ålder. inte det vanligaste! barndomskompisar brukar inte vara några man får, utan sådana man har haft sedan just barndomen. trevligt! 2. du har en mumsig blogg! 3. vilken fin ära att ha en liten plats till höger på din musmsiga blogg! 3. Brodde hälsar!

    SvaraRadera