onsdag 2 januari 2013

2012 januari-maj

januari var månaden med kyla och ångest men samtidigt början på något nytt: källartrion repade hela tiden och jag gick på nyårskonserten och kände mig absolut jävla lycklig. en månad av kontraster helt enkelt; svart/vitt lycklig/deprimerad johan/oscar varm/kall.


februari svängde över i det svarta när jag blev kär och bortvald. jag skrev en del, i wish you i wait you i want you, i början och i slutet mer texter av sorten "jag orkar inte jag orkar inte jag får ingen luft." min familj åkte till champoluc i italien och åkte skidor och det var underbart när jag kände mig som nergrävd under bergen. när jag kom hem spenderade jag första vårdagen men mina bästa män.


mars hette allt är ljus:
jag hänger ut genom ditt fönster. glöden i min hand smälter ihop med gatlampans sken på höstens första fallna löv. plötsligt är du nära, du kommer bakifrån i en av omfamningarna du vet att jag älskar. din hud är varm och här och du sticker fram munnen för ett bloss och en puss. det är mörkt ute men hos oss är allt ljust. allt är ljus.

och med ljuset kom repetitioner inför förklädd gud, förklädd gud-konserten med stina ekblad, st patricks day och alkohol. det var en härlig månad eftersom att jag ignorerade alla känslor (:):):):):):):):):):):):):):)) och gjorde allt jag kände för.


april var rätt tråkig men ändå händelserik. vi blev kära 4real men kunde inte egentligen vara det så ingen fick veta och det var ju inte min roligaste stund i livet... men när livet blev bättre kom solen och sommaren verkade närmare och allt blev bra helt enkelt! det var spelningar med trångt i bilen, gulle och goda mackor!


maj däremot!!! maj! vilken månad! min familj började hänga i vår nya stugis och jag åkte med stråkensemblen till armenien!!!! OCH vi var inte hemliga längre!! okej det var nog bästa månaden i hela mitt liv. TJOHOOOOOOO!!!!!!!!!! 93orna gick balen, lukas klippte av sig håret, jag köpte balklänning blabla bra månad alltså.


1 kommentar:

  1. 93orna gick balen och en bild på mig. JAG ÄR INTE EN AV DEM!!!!!!!!!! Men okej då, jag är väl det lite. Kramis från LLLOOONNDDOONN, saknar dig lite redan

    SvaraRadera