fredag 4 januari 2013

2012 septemer-december

september och sista året på sturegymnasiet var igång. mina bästa kåmpizar camilla och amelia stack iväg till london för ett år och kos för en månad och vi var ledsna men glada ändå! halmstads kulturnatt inträffade och jag och oscar firade ett helt halvår tillsammans med rödvin och annat sånt där romantiskt dravel. min klass åkte till göteborgs konserthus och var med på en repetition av tommie haglunds cellokonsert. samtidigt gjorde vi ett studiebesök på musikhögskolan artisten och jag träffade håkan hellströms gitarrist simon som kände igen mig! fick lite andnöd och sådär men jag hämtade mig lagom till att skunik åkte till rom! vi hade underbara dagar med sol, citronglass och många vackra kyrkor.oktober var månaden när det var den första studentfesten med tema film/tv och jag var maja gräddnos! veckan efteråt glömde jag min oboe och min notmapp på en bänk på stora torg och jag grät och sörjde i tre dagar tills jag upptäckte att polisen hade dem och jag dansade hela vägen hem från polisstationen. i slutet av månaden åkte jag och mamma till london och shoppade som de shopoholics vi är. det var en härlig höstmånad!


november min lillasyster fyllde tonåring och hon fick sin älskade iphone *dansande*. vi åkte till stockholm med stråkensemblen för att gå på kungliga operans uppsättning av trollflöjten. dagen efter smet vi in på moderna museet och såg på utställningen med picasso & duchamp. det hände inte så mycket mer efter det faktiskt, jag hade tusen konserter och var helt utstressad.december och årets sista månad som jag, ellen, astrid och agnes inledde med en superlördag; först jonas gardell på teatern och sen gick vi ut och dansade. fint! den tredje kom det snö i massor till halmstad och jag fastnade på skolan i typ tio timmar. det var min bästa högtid lucia och jag fick min födelsedagspresent av oscar - vi åkte till göteborg och gick både på universeum och jul på liseberg och jag kände mig som fyra igen, så jäkla bra dag!!! sen flyttade amelia till bad gastein, jag började övningsköra, det blev jullov vilket firades hos med boxhatt hos linnea och camilla kom hem och hälsade på. på nyår var vi hos magnus och det nya året firades in med pussar.
 

det var ett jävligt bra år helt enkelt, mycket av det dåliga som hände ledde till något mycket bättre och nu är jag i princip 100% lycklig, och det är ju aldrig helt fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar